050919_01

04.09.2019

З 1 по 3 серпня у м. Одеса пройшов святковий фінал ІІ Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання». Серед чемпіонів читання з усієї України – представниця Рівненщини Ельвіра Сілакова, юна книголюбка із с.Студянка Дубенського р-ну.

На березі Чорного моря дітей гостинно приймав табір «Сонячний» Українського дитячого центру «Молода гвардія». Тут у святковій атмосфері всі учасники фіналу весело та цікаво провели дозвілля під час розважально-конкурсної програми та отримали дитячу пізнавальну гру «Мандрівник» (досліджуй Україну граючи), книги і сувенірну продукцію від головного партнера заходу «Торгового дому STRATEG».

Незабутньою стала зустріч з відомим українським письменником, лауреатом Шевченківської премії – В. Рутківським. Присутні познайомилися з його творчими здобутками та планами на майбутнє, залюбки взяли участь в автограф-сесії.

Приємні враження подарувало спілкування з письменником О. Дряміним. Він є членом осередку козаків Одещини, тому захопливо розповів дітям про діяльність сучасних нащадків українського козацтва. Позитивні емоції діти отримали від майстер-класу «Бойові мистецтва козаків».

Чимало цікавого діти дізнались під час екскурсії до Аккерманської фортеці у м. Білгород-Дністровський. Не менш пізнавальною стала й пішохідна прогулянка «Одеса від А до Я», яку організували та провели бібліотекарі Одеської обласної бібліотеки для дітей ім. В. Катаєва.

Comments are closed.