Книги з мобільними додатками


Байбакова Галина. Що сталося на Різдво? . – К. : ТОВ Фатсбінд Україна, 2018. – 39 с. : іл.

Анімована казка з доповненою реальністю та звуком про неймовірні пригоди Дані та Марійки, які рятують Різдво від злих тролів.

Чи вдасться їм перемогти тролів і повернути свято вчасно?


Загадкові мешканці Тихого океану. – К. : ТОВ Фатсбінд Україна, 2018. – 18 с. : іл.

Розмалюй морських мешканців та дізнайся більше про жителів Тихого океану!

Наклей наліпку у будь-якому місці.

Наведи камеру смартфону чи планшета на наліпку та спостерігай за магією!

Також ти зможеш сфотографувати «живу» наліпку та відправити другу або викласти її у соціальній мережі!


Жива розмальовка для хлопчиків. – К. : ТОВ Фатсбінд Україна, 2018. – 18 с. : іл.

До розфарбованої картинки піднесіть камеру вашого пристрою. Персонаж оживе в тих кольорах, в яких його розфарбувала ваша дитина.

 


Чарівні феї : жива розмальовка для дівчат. – К. : ТОВ Фатсбінд Україна, 2018. – 18 с. : іл.

Завантажте додаток FastAR Kids та розмалюйте книгу.

До розфарбованої картинки піднесіть камеру вашого пристрою. Персонаж оживе в тих кольорах, в яких його розфарбувала ваша дитина.

Також ви зможете сфотографувати малюнок вашого малюка і викласти його в соціальній мережі або відправити своїм близьким.


Машини майбутнього. – К. : ТОВ Фатсбінд Україна, 2018. – 26 с. : іл.

Завантаж додаток FastAR Kids та введи секретний код. Наклей наліпки машинок на правильні сторінки та  наведи камеру телефону або планшету на наклейки. Грайся з машинками прямо у своєму девайсі!



Дивовижна країна фей. – К. : ТОВ Фатсбінд Україна, 2018. – 26 с. : іл.

Завантаж додаток FastAR Kids та введи секретний код на обороті обкладинки. Наклей наліпки фей на правильні сторінки в книзі, наведи камеру телефону або планшету на наклейку. Дивися як феї оживають!


Жива абетка. – К. : ТОВ Фатсбінд Україна, 2018. – 72 с. : іл.

Видавництво FastAR kids представляє першу в Україні « Живу Абетку», в якій «оживає» КОЖНА сторінка!

З її допомогою діти легко запам’ятають літери і навчатимуться складати слова, цей процес стане дуже цікавим та захоплюючим.


ABS Ant’s adventures. – К. : ТОВ Фатсбінд Україна, 2018. – 60 с. : іл.

Це захоплюча казка про мураху, який загубився та шукає свій шлях додому. А по дорозі йому трапляються багато пригод та небезспек. Чи вдасться маленькому мурасі дістатися додому?

Нова дитяча книга пристосована до сучасних комп’ютерних технологій і працює із застосуванням планшета або смартфона (iOS, Android). Достатньо завантажити безкоштовний мобільний додаток FastAR kids, навести його на книгу – і дивина! Ілюстрації у книгах оживають – рухаються та розмовляють. Картинки стають не просто тривимірними, а дуже реалістичними і барвистими.


Шевченко на кожен день : з Яніною Соколовою / упоряд. Є.М.Лебідь-Гребенюк; відеоматеріали Я.М.Соколової ; художю-оформлювач О.А.Гугалова-Мєшкова. – Харків : Фоліо, 2019. – 559 с. : іл.

Це видання є унікальним, бо дає читачеві можливість не тільки день за днем увесь рік занурюватися у творчість геніального українського поета Тараса Григоровича Шевченка (1814—1861), а й почути як звучать його поезії у виконанні професійної акторки і популярної телеведучої Яніни Соколової.

Видання ілюстроване малюнками, начерками и офортами Шевченка, який до того ж був талановитим художником, академіком гравюри Петербузької академії мистецтв.


Керролл Льюїс. Аліса в Країні Див : казкова повість з доповненою реальністю / Льюїс Керролл ; пер. з англ. В. Панченко ; худож. Є. Гапчинська. – К. : Арт Нейшн, 2018. – 144 с. : іл.

Книга з ілюстраціями Євгенії Гапчинської з доповненою реальністю. Картинки оживають за допомогою додатка WONDERLAND-AR, який можна безкоштовно скачати на Google Play та App Store.  Яскраві, барвисті та кумедні малюнки розкажуть про неймовірні пригоди Аліси у Країні Див. Зустрічайте чудернацьких героїв – Білого Кролика, Чеширського Кота, Блакитного хробака та інших! Видана трьома мовами – українською, російською та англійською. Книга має тверду палітурку та крейдований папір.


Керролл Льюїс. Аліса в Задзеркаллі : казкова повість з доповненою реальністю / Льюїс Керролл ; іл. Євгенія Гапчинська ; пер. з англ. Володимир Панченко. – К. : Арт Нейшн, 2018. – 144 с. : іл.

Перед читачами оживає легендарна казкова історія дівчинки Аліси. У другому томі пригод дівчинка опиняється в Задзеркаллі, де світ являє собою шахову дошку. Там Аліса зустрічає Чорну Королеву, Білого Лицаря, Лева, Єдинорога, Шалтая-Болтая і безліч інших неймовірних персонажів, які протягом практично ста п’ятдесяти років радують дітей і дорослих по всьому світу.


Кобзарева Абетка / упоряд. Г.Наконечна ; іл. О.Карпіна. – К. : ТОВ «Фастбінд Україна», 2019. – 48 с. : іл.

«Кобзарева абетка» – спроба показати творчість Кобзаря тим, хто хоче вивчити українську мову, глибше пізнати українську культуру, зануритися в реальний світ чудової природи, що оживає на сторінках книги.
Книга з ілюстраціями до віршів Тараса Шевченка з доповненою реальністю. Картинки оживають за допомогою додатка FastAR Kids, який можна безкоштовно скачати на Google Play та App Store.

Comments are closed.